poziv za 12th CEE PHARM Connect Congress

10.03.2023. Novosti

Poštovani članovi HMD-a,

U nastavku je poziv za 12th CEE PHARM Connect Congress. Kao članovima HMD-a ponuđeno je 5-6 VIP pozivnica. Što znači da je kotizacija besplatna.

Više informacija pronađite u donjem pozivu.

Ukoliko imate još pitanja molim vas da se obratite: Bálint Gleszer <balintg@tegevents.eu>

 

Please find the link as follows to download the Delegate Information Brochure, which includes the speakers and topics for the 12th CEE PHARM Connect Congress taking place on 23-24 May 2023 at the Warsaw Marriott Hotel in Poland.

Besides attending the dynamic conference programme and the plant excursion to the Novartis plant and packaging centre in Strykow, you will have the opportunity to meet leading pharmaceutical and biotechnology service providers, such as Hamilton, Fette, LGC Standards, Tive, Zeta etc.

Due to the high demand for your institute’s presence at the event, we are in a position to provide VIP tickets free of charge for you and your colleagues. All you would need to pay is for your transportation and hotel accommodation, in case you would like to stay at the Warsaw Marriott Hotel.

In order to participate as a VIP guest free of charge, all we expect in return from you is to host minimum 5 meetings with 5 solution providers most interesting for you during the event. You can view the current list of solution providers here.

Should you wish to take advantage of this opportunity, please download and fill in the registration form for every participant separately, print it, review all details and terms, sign, stamp, date it, and e-mail it back to me. In case you don’t have a stamp at hand, instead you can write your company name with big letters above the signature, that is also accepted.

 

Due to the limited number of complimentary VIP tickets, I look forward to receiving your feedback shortly.

Projekt "U Društvu mikroba"

Osnovna svrha projekta je doprinijeti uvođenju, razvoju i održivosti programa društveno korisnog učenja na fakultetima. Više o projektu

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Zanimljivosti

17.06.2021. Zanimljivosti
Projekt Virtulab
VIRTULAB je virtualno umrežen znanstveno-istraživački laboratorij za primarne i sekundarne sirovine.
29.03.2021. Novosti Zanimljivosti
Naša članica, prof. dr. sc. Dijana Škorić u podkistu o koronavirusu i cjepivu
Podkist je podcast Zavoda za komunikacijske i svemirske tehnologije (ZKIST) u kojem se razgovara o znanstvenim i tehnološkim temama te temama povezanim sa studiranjem i učenjem. Cilj je u opuštenoj atmosferi približiti najnovija znanstvena istraživanja široj publici, dati studentima širi pogled na to što uče te poslušati savjete starijih kolega o studiranju, radu i napredovanju u profesionalnoj karijeri.
Postani član HMD-a

Cilj Društva je okupljanje mikrobiologa i stručnjaka srodnih struka s ciljem unapređenja svih grana mikrobiologije.

Postani član

Šaljite nam novosti

Novosti i zanimljivosti nam šaljite na urednik@hmd-cms.hr.

Ostali skupovi

Slovenian Microbiome Network Symposium 2023: Unraveling the Healthy Microbiome

Date: November 30 - December 1, 2023

Venue: Maribor, Slovenia


Izdavaštvo

Priručnik za vježbe iz opće mikrobiologije

Ovaj sveučilišni priručnik napisalo je petnaestak autora iz desetak visokoškolskih ustanova iz Zagreba i Rijeke, a sadržaj je podijeljen u petnaest, slikama bogato ilustriranih poglavlja u kojima su opisane i obrađene različite bakteriološke, virološke, mikološke, imunološke i molekularno-biološke metode koje se upotrebljavaju u općoj mikrobiologiji koja se studira na nizu različitih fakulteta i visokih škola.

Naruči Više


Veterinarska imunologija

Radi se o vrhunskoj literaturi za potrebe visokoškolske nastave iz veterinarske imunologije. Knjiga je svojim sadržajem namijenjena prvenstveno studentima, ali i veterinarima u praksi i nastavnicima. 
(Iz recenzije)

Naruči Više


Veterinarska klinička imunologija

Iako je riječ o sveučilišnom udžbeniku, knjiga je po svom sadržaju i opsegu namijenjena i kolegama veterinarima koji rade u praksi, ponajprije onima koji se u svagdašnjem radu bave tzv. malom praksom.

Naruči Više